Advertisement

Hercai 39. Bölüm Fragmanı

Hercai 39. Bölüm Fragmanı Dizinin yeni bölümde azize, elifin ölümünden dolayı bütün öfkesini hazar ve azattan çıkaracaktır. Yayınlanan bu bölümle elifinde cenaze merasimini göreceğiz.
Bu merasimle, azize elifin mezarında hazar ve azat için intikam yemini edecektir. İlk etap da şaadoğullarını pek bir tehlike beklemese de, ilerleyen bölümlerde hem adını sanını bilmediğimiz gizli düşman hemde azize şaadoğullarına adete saldıracaktır. Büyük ihtimal ile bu kargaşada azat yaralanacaktır.
Hazar ise azizenin geçmişte ölen oğludur. Ancak azize hala bunu bilmemektedir. Çünkü geçmişte çıkardığı yangında oğlunun öldüğünü göstermektedir. Bunun içinde bunun sebebi olarak nasuh olduğunu görmektedir. Nasuhun ise hazara gerektiğinden fazla değer vermesi ve cihana da değer vermemesi bunun en bariz göstergelerinden bir tanesidir.

Nasuhun gerçeği ortaya çıkarmasıyla, azize herşeyi öğrenecektir. Azize ise hazara zarar vermek istediği için gerçekleri öğrendiğinde bu duruma çok üzülüp büyük bir pişmanlık duyacaktır.

Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisinde 2.sezon devam ederken ortaya çıkan Koronavirüs salgını, dizinin setinde çalışmaların durmasını sebep oldu. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ve sezonu kapatmış olma ihtimali de konuşuluyor.Hercai dizisi Türkiye’ne ne kadar çok kişinin yüreğine işlediyse, yurt dışında bunun daha fazlası var. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizi birçok ülkede yayınlanıyor.Hercai dizisi Şilili izleyicileri de adeta etkisi altına aldı. Kalplere girme konusunda çok başarılı olan dizi, reytinleriyle de şaşırtıyor. Türkiye’de Hercai 2 sezonun reytingleri düşüş sergilemişti.Ancak Şili’de dizinin reytinglerde büyük başarılar elde ettiği belirtiliyor.

hercai 39 bölüm,
hercai 39 bölüm fragmanı,
hercai 39 bölüm fragman,
hercai 39 fragman,
hercai 39 bölüm izle,
hercai 39 analiz,
hercai 39 atv,
hercai 39 arabic,
hercai 39 avance,
hercai 39 bölüm analiz,
hercai 39 bölüm atv,
hercai 39 bölüm fragmanı 1,
hercai 39 capitulo,
hercai dizisi 39 bölüm,
hercai dizi 39,
hercai 39 en español,
hercai 39 final,
hercai 39 in arabic,
hercai capitulo 39 español latino,
hercai 39 legendado,
hercai brasil 39 legendado,
hercai 39 ne olacak

hercai 39 bölüm,hercai 39 bölüm fragmanı,hercai 39 bölüm fragman,hercai 39 fragman,hercai 39 bölüm izle,hercai 39 analiz,hercai 39 atv,hercai 39 arabic,hercai 39 avance,hercai 39 bölüm analiz,hercai 39 bölüm atv,hercai 39 bölüm fragmanı 1,hercai 39 capitulo,hercai dizisi 39 bölüm,hercai dizi 39,hercai 39 en español,hercai 39 final,hercai 39 in arabic,hercai capitulo 39 español latino,hercai 39 legendado,hercai brasil 39 legendado,hercai 39 ne olacak,

Post a Comment

0 Comments